Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Pressmeddelande

Pressmeddelande

Nylanserade, svenska Stickyfront.se öppnar upp för ett helt nytt sätt att förändra våra hem. Vackra mönster tryckta på tunna, fronter av polyestertyg i hög kvalitet ger Ikeas vanligaste förvaringsmöbler en hållbar makeover. Fronterna är enkla att montera och kan lätt bytas ut eller tas ner, om man skulle vilja återställa möbeln. Tack vare att fronterna är av polyestertyg och inte innehåller PVC är de perfekta att använda i sovrum eller barnrum.

- Stickyfront är ett nytt sätt att inreda och förnya. Ett sätt som gör att fler kan behålla sina möbler istället för att köpa nytt, samtidigt som man kan hänga med i inredningstrender och få utlopp för sin kreativitet, säger Stickyfronts grundare Malin Jensen och Elin Feldt.

Hösten 2017 lanseras de tre första kollektionerna. Be Green, inspirerad av natur, trädgård och grönska. Tempt me andas art deco, överdåd och dekadens medan den tredje kollektionen Fly high kommer ur himmel, vatten och känslan av frihet, hopp och glädje.

Om Stickyfront:

Stickyfront, Jensen & Michelsen AB, är ett svenskt, nystartat företag med fokus på hållbar inredning för dem som gillar att förändra sitt hem. Stickyfront erbjuder självhäftande fronter i polyester som skapar möjlighet att förnya och uppdatera hemmet utan att köpa nytt. Polyestermaterialet tillverkas i Spanien och trycks och skärs ut till fronter i Sverige. Fronterna levereras rullade till kunderna. Stickyfront säljs genom den egna webshopen www.stickyfront.se 2017-09-20

 Wikinggruppen