Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Vill du samarbeta med oss?

Vi tycker det är väldigt roligt och givande att göra samarbeten och är alltid nyfikna och sugna på nya kontakter. Har du en verksamhet, en blogg eller ett instagramkonto som passar vårt koncept? Tveka inte att kontakta oss på info@stickyfront.se vi är väldigt öppna för nya idéer och vill gärna prata vidare med dig! Vi väljer våra partners med omsorg så att det ska gynna oss båda och vi ser fram emot att höra ifrån dig.

Stickyfronts samarbeten det senaste året

Under det senaste året har vi haft förmånen att samarbeta med en rad olika härliga företag och företagare.

  • Vi har gjort ett mönstersamarbete med formgivaren Elina Dahl och sålt Stickyfronter med Elinas vackra prickiga mönster i rn begränsad upplaga.
  • Bilderna i vår senaste kollektion GO REMAKE har stylats och fotograferats av fantastiska Victoria Holmgren.

Stickyfronts samarbeten inför uppstarten

Inför uppstarten av Stickyfront hade vi den STORA glädjen att samarbeta med en rad fantastiska företag och företagare.

Allra först, vår fantastiska fotograf Bodil Bergqvist www.bodilbergqvist.se Instagram: @bodilfotograf. De flesta av bilderna här på vår sajt på våra 3 första kollektioner (BE GREEN, TEMPT ME och FLY HIGH) har Bodil tagit!

Till vår stora fotografering av produkterna lånade vi produkter från följande företag:

  • Årsta Blomsterhandel bistod med alla de fantastiska växterna, blommorna & krukorna till våra miljöer. STORT tack för det! Om du är intresserad av växter och blommor från otroligt duktiga Maria med crew, åk till Årsta eller kika in på hennes Instagram @arsta_blomsterhandel.
  • Elodie Details lånade ut fantastiska barndetaljer, bäddning, leksaker & ryggsäck till vårt barnrum och förhöjde bilderna på många sätt. Följ dem på @elodiedetails och shoppa på www.elodiedetails.com
  • Kreativitum lånade generöst ut fin poster till vårt foto av "Golden Honey". På vårt instagram kan du se fler utav Kreativitums posters och vill du följa dem gör det på @kreativitum. Shoppar posters gör man på www.kreativitum.se
  • Globen Lighting har massor av fina lampor och några av dem ser ni på våra foton! Alla globens lampor hittar ni här: www.globenlightning.se
  • Schangtil Design lånade oss de fantastiska möblerna i vår Art Decomiljö med Magnificent Audrey. Med stilsäker personlig design gör de fantastisk lyxig och elegant inredning. Du följer dem här: @schangtil.design på Instagram och www.schangtil.com

 

Här kommer tips på några andra webshopar värda ett besök

OTTOHENRIK - STUDIO OH

Dessa två tjejer, Malin & Ia,  kom vi i kontakt med genom Instagram, fantastiskt att hitta andra inspirerande människor där. Vi är så glada för det och nu har de slagit upp portarna till sin webshop med underbara utvalda vintagesaker samt en kollektion designade inredningsdetaljer. Klicka in och låt er inspireras!

 

PLANTEDLI - Snygga och unika krukor, vaser & möbler som framhäver dina växter och fungerar som inredningsdetaljer i sig själva.

Hanna som driver Plantedli träffade vi över en kopp kaffe i våras då hon berättade om sin grymma idé med webshop för växter. Hon slog sedan upp portarna i somras och nu kan du klicka dig in och njuta av supervackra bilder och massvis av snygga krukor & vaser. 

 


 Wikinggruppen