Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Malin Jensen, grundare & ägare av Stickyfront

Stickyfront

Vi älskar inredning och att göra om hemma! Men vi saknade ett sätt att snabbt kunna göra om våra möbler. Att kunna förändra rummet med små medel, snabbt, snyggt och enkelt!

Vi ville hitta något som värnade om miljön, som gör att möbler får leva lite längre. Så att vi kan spara lite, både i plånboken och för planeten.

Hur skulle vi lösa detta? Vi började leta efter ett bra material. Något som känns härligt, snyggt och PVC-fritt. De mesta som vi hittade var olika typer av vinyl och dekorplast. Dekorplast kändes inte rätt, så vi fortsatte vårt letande. Vi googlade ihjäl oss, testade material, träffade tillverkare, gav upp och kom igen. Till slut hittade vi vårt härliga material. Det är både PVC-fritt och har en fantastisk yta med tygstruktur. Det går dessutom att ta av igen.

Vi kan vara flexibla och hänga med i inredningstrender utan att behöva köpa nya möbler. Förändring och göraomhemmasuget kan tillfredställas lätt, enkelt och prisvärt samtidigt som vi återanvänder gamla möbler. Allt utan jobbiga verktyg och hantverkskunskaper. Inga förberedelser krävs heller inga starka målarfärger, sprayburkar eller dekorplast med PVC. Vi kan äntligen styla om vårt hem och våra möbler utan att slänga ut allt gammalt. Precis det vi letade efter! Perfekt!

Det var så STICKYFRONT föddes, ur önskan om att fler behåller istället för att slänga ut samtidigt som man får utlopp för sin kreativitet. Våra fronter är färdigutskurna, bara att tvätta din befintliga front och sätta fast ditt nya mönster. Klart!

Vi tänkte, det här måste ju fler än vi vara intresserade av! Så vi startade STICKYFRONT!

Låt dina möbler leva lite längre utan att göra avkall på möjligheten att förnya ditt hem!

Följ oss gärna på Instagram, Facebook och Pinterest!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 Wikinggruppen