Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Här hittar vi inspiration!

Vi har många inspirationskällor till vårt arbete med Stickyfront. På den här sidan kommer vi samla länkar till inspiration vi fått genom bloggar, artiklar, personer och produkter. Vi tänker att även våra kunder vill inspireras av duktiga personer, intressanta bloggar och spännande produkter och vi vill därför gärna dela med oss av dessa. 

Maria Soxbo har bloggen Husligheter där skriver hon ofta om hållbar inredning och att återanvända det man har hemma bl.a. i det här blogginlägget. Att återanvända de möbler som vi redan har hemma är något som vi på Stickyfront också brinner för och hon är därför en stor inspirationskälla för oss.

Mirelle har bloggen DesignByMirelle och skriver mycket om att göra om möbler och DIY-projekt. Där finns mycket inspiration till hur man kan göra möbler och inredning mer personlig och det med en begränsad budget. Mirelle använder bl.a. dekorplast för att förnya möbler och detaljer i hemmet. Hon har också skrivit många inlägg om att inte konsumera och hela tiden köpa nytt utan istället återanvända möbler för en mer hållbar inredning. Se bl.a detta blogginlägg. Det är precis så vi tänker på Stickyfront. 

Jenny Martinsson har bloggen hemtrender.se. Hon skriver om heminredning överlag men har bl.a. detta intressanta blogginlägg om hur man ska välja för en hållbar inredning. I det står det bl.a. hur man ska undvika giftiga ämnen i hemmet. Så tänker vi på Stickyfront också. Därför har vi varit noga med att välja ett material för vår möbeldekor som inte innehåller PVC. Dekorplast innehåller PVC. Mer information om varför PVC inte är bra hittar du här.

 


 Wikinggruppen